Адміністративні послуги як різновид публічних послуг - Ніколаєнко, К.В. (Держава і право, 2010)
Досліджуються ознаки адміністративних послуг, їх співвідношення з іншими видами публічних послуг, а також критеріїв для розмежування цих понять.
Ключові слова: адміністративні послуги, публічні послуги. Исследуются признаки административных услуг, их соотношение с другими видами публичных услуг, а также критерии для размежевания этих понятий.

Ключевые слова: административные услуги, публичные услуги. The article is scientific research of indications of administrative services, their correlation with other kinds of public services, and also criteria for delimitation of these concepts.
Key words: administrative services, public services.