Результаты исследований по обоснованию параметров внутривалковой мельницы - Сухарев, В.В. (Геотехническая механика, 2009)
Експериментально встановлено залежності продуктивності валкового млина від міцності гірських порід, ширини розвантажувального зазору, обертів вала млина і вібрації робочого органа. Визначено положення частинки в конусному млині у початковий момент її защемлення та руйнування. Relations of productivity of a roll grinding mill to durability of rocks, width of a unloading backlash, revolutions of the arbour and vibrations of working body of a grinding mill are established experimentally. The position of a fragment in a conical grinding mill in the initial moment of its pinch and destructions is determined.