Вибрационное обезвоживание и обесшламливание пульпообразных материалов на просеивающих поверхностях с двумя уровнями знакопеременной кривизны - Земляной, Е.Ф.; Овчаренко, Д.К. (Геотехническая механика, 2009)
У статті описаний експериментальний стенд, призначений для проведення досліджень
процесу зневоднення вугільної пульпи. Наведені результати досліджень процесу зневоднення на грохоті ГВЧ 31І із застосуванням просіваючої поверхні нестандартної форми. In article the experimental stand intended for carrying out of researches of process of dehydration of a coal pulp is described. Results of researches of process of dehydration on screen
SHF– 31І with application of a sifting surface of the non-standard form are presented.