К вопросу подбора состава твердеющей закладки повышенной прочности - Кузьменко, А.М.; Петелеваный, М.В.; Чистяков, Е.П.; Кулиш, С.А.; Зубко, А.Н.; Усатый, В.Ю.; Сахно, А.В. (Геотехническая механика, 2009)
У статті проаналізовано особливості застосування різних складів закладної суміші з початку функціювання закладного комплекса комбінату.Наведені результати дослідження експериментальних складів закладної суміші твердючої закладки для Південно-Білозерського родовища залізних руд. The peculiarities of application of different consolidating stowing compositions from the beginning of the plant filling section functioning are analyzed. The results of research of experimental consolidating stowing composition for South – Berlozersk iron orefield are given.