Исследование скоростных режимов движениябольшегрузных автосамосвалов при различных уклонах карьерных дорог в условиях Вольногорского ГМК - Зберовский, А.В.; Марченко, В.В.; Русак, И.С. (Геотехническая механика, 2009)
Розроблений програмний комплекс для аналізу швидкісних режимів руху велико вантажних автосамоскидів при різних величинах ухилів кар'єрних доріг. Наведені графіки швидкостей руху великовантажних автосамоскидів від величини ухилу дороги. Software for the analysis of speed modes of heavy off-highway trucks at different deviation of quarry roads was created. The charts of rates of movement of heavy off-highway trucks are resulted.