Виборчі спори: до визначення онтології видової характеристики - Лещенко, О.Д. (Держава і право, 2011)
Стаття
присвячена
дослідженню
онтологічних
підходів до видової
характеристики
виборчих
спорів, що виникають
у виборчому
процесі
на виборах
Президента
України,
народних
депутатів
України,
депутатів
місцевих
рад і сільських, селищних,
міських
голів. На основі
цього
дається авторська
класифікація
виборчих
спорів і зроблено
висновки
про необхідність
підвищення
якості нормативної
регламентації
вирішення
таких
спорів. Статья
посвящена
исследованию
онтологических
подходов
к видовой
характеристике
избирательных
споров,
возникающих
в избирательном
процессе
на выборах
Президента
Украины,
народных
депутатов
Украины,
депутатов
местных
советов
и
сельских,
поселковых,
городских
голов.
На основе
этого
дается
авторская
классификация
избирательных
споров
и делаются
выводы
о необходимости
повышения
качества
нормативной
регламентации
разрешения
таких
споров. The article is devoted research of the ontological going near specific description of electoral
disputes, arising up in the electoral process on elections of President of Ukraine, folk
deputies of Ukraine, deputies of local self-government and rural, settlement, city heads. On
the basis of it author classification of electoral disputes is given and drawn a conclusion about
the necessity of upgrading normative regulation of permission of such disputes.