Волевиявлення суб’єктів шлюбу в класичний період історії візантійського права - Дячук, Л.В. (Держава і право, 2011)
Проблема
волевиявлення
суб’єктів шлюбу
розглядається
в контексті
правової
системи
класичного
періоду історії візантійського
права
як результат
її еволюції
на
ціннісній основі
християнства. Проблема
волеизъявления
субъектов
брака
рассматривается
в контексте
правовой
системы
классического
периода
истории
византийского
права
как результат
ее эволюции
на ценностной
основе
христианства. The problem of will of subjects of marriage is examined in the context of the legal system
of the classical period of history of the Byzantium law as a result of its evolution on the valued
basis of Christianity.