Соціальний порядок як необхідна умова стабільності суспільних відносин - Ступак, А.Л. (Держава і право, 2011)
Розглядається
соціальний
порядок
як необхідна
умова
стабільності суспільних
відносин. Рассматривается
социальный
порядок
как необходимое
условие
стабильности
общественных
отношений. The article discusses the social order as a necessary condition for the stability of social
relations.