Національна безпека як складовий елемент національного суверенітету - Антонов, В.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
політико-правові
проблеми
національної
безпеки
як складового
елементу
національного
суверенітету
української
держави. Рассматриваются
политико-правовые
проблемы
национальной
безопасности
как
составляющего
элемента
национального
суверенитета
украинского
государства. The article is devoted to the analysis of political and legal problems of national security
as an integral part of national sovereignty of Ukrainian State.