Поведінка особи: історико-правове узагальнення - Козенко, Ю.О. (Держава і право, 2011)
Досліджено
зміст поняття
«поведінка
особи», а також,
проаналізовано
історичне
розмаїття
правових
підходів до визначення
її суспільної ролів. Исследовано
содержание
понятия
«поведения
лица», а также,
проанализировано
историческое
разнообразие
правовых
подходов
к определению
ее общесвенной
роли. Maintenance of concept of the behaviour of the person is investigated in the article, and
also, the historical variety of the legal hikes is analysed near determination of it`s social role.