Зміст, відмінності та співвідношення понять «канонічне право» та «церковне право» - Совенко, Б.В. (Держава і право, 2011)
Розкривається
зміст понять
«канонічне
право» та «церковне
право», висвітлюються
відмінності та визначається
співвідношення
між ними.
Також
аналізуються
правові
позиції
у наукових
поглядах
на ці поняття
з православної
та католицької
точок
зору
як в історичному
аспекті,
так і в сучасній
юридичній
науці. Раскрываются
содержание
понятий
«каноническое
право» и «церковное
право»,
освещаются
различия
и определяется
соотношение
между
ними.
Также
анализируются
правовые
позиции
в научных
взглядах
на эти понятия
с православной
и католической
точек
зрения
как в историческом
аспекте,
так и в современной
юридической
науке. In the article opens up the content of the canonical law & ecclesiastical law, defines the
differences & correlation between them. Also analyzes law positions in the science view of
these definitions from orthodox & catholic point of view as in the historical aspect, so in the
modern law science.