Муніципальні відзнаки: проблеми законодавчого регулювання в Україні - Гайовий, В.І. (Держава і право, 2011)
Актуальною
проблемою
законодавства
є розробка,
призначення,
заснування
та
відзначення
громадян
нагородами
органів
місцевого
самоврядування. Актуальной
проблемой
законодательства
является
разработка,
назначение,
основание
и отмечание
граждан
наградами
органов
местного
самоуправления. An urgent problem of legislation is treatment, assignment, establishment and to honour
citizens by the rewards of organs of local self-government.