Сутнісна характеристика юридичних конструкцій - Зінченко, О.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
питання
теоретико-
правового
аналізу сутності
юридичних
конструкцій
у процесі
пізнання
правових
явищ. Характеризується
юридична
конструкція
як
структурне
вираження
певного
різновиду
правових
явищ. Рассматриваются
вопросы
теоретико-
правового
анализа
сущности
юридических
конструкций
в процессе
познания
правовых
явлений.
Характеризуется
юридическая
конструкция
как структурное
выражение
определенного
вида
правовых
явлений. The theoretical and legal analysis of essence of juridical constructions during the process
of learning legal phenomena are examined in the article. Juridical construction is characterized
as a structural expression of a variety of legal phenomena.