Використання аутстафінгу для зниження ризиків діяльності персоналу - Романенко, М. (Схід, 2011)
У статті досліджено основні причини використання аутстафінгу персоналу з метою зниження рівня ризику діяльності; запропоновано авторський підхід до порядку надання аутстафінгу; розроблено схему формування та надання комплексної аутстафінгової послуги; сформовано трикутник можливостей застосування аутстафінгу для зниження або уникнення ризиків діяльності персоналу. In the article there are examined the main reasons for the use of autstaffing with the purpose to reduce the risk of the staffs activity; there is offered our own order of autstaffing; there is developed a scheme of the complex services autstaffing providing;
there is formed a triangle of possibilities for the application of the autstaffing to reduce or to avoid the risk of the staffs activity.