Стратегія виходу підприємства на міжнародні ринки збуту (на прикладі коксохімічної промисловості) - Канівець, О.; Колесник, І. (Схід, 2011)
У статті розглянуто роль стратегії підприємства в зовнішньоекономічній діяльності. На прикладі коксохімічної галузі надано практичні рекомендації щодо розробки стратегії виходу на міжнародні ринки збуту. Виконано компаративний аналіз коксохімічної промисловості України. In article the role of strategy of the enterprise in foreign trade activities has been defined and proved, practical
recommendations concerning working out of strategy of an exit on the international commodity markets for the cake and byproduct process are given the industry which are inherent for branch specialisation of east region.