Методологія дослідження первинної структурної ланки суспільного виробництва. Корпорація - Нікітіч, С. (Схід, 2011)
У статті досліджено методологію аналізу первинної структурної ланки суспільного виробництва. Обґрунтовано різницю між підприємством і корпорацією, а також між підприємством і фірмою, що має практичне значення для розробки моделі управління сучасним підприємством. In article consider the problem of primary link of production's structure and explains the distinctions between enterprises and form, enterprises and corporation. It is very importance for working management model of modern enterprises.