Управління логістичними витратами на українських підприємствах - Новопісна, К. (Схід, 2011)
У статті показано проблеми управління логістичними витратами на вітчизняних підприємствах. Розглянуто сутність цих проблем та негативні наслідки від їх невирішення. Досліджено вагомість виділених проблем, показано зв'язок між ними. The problems of logistic costs management on domestic enterprises are considered. The essence and negative consequences of such problems are shown. The ponderability of highlighted problems is researched. The connection between determined problems is shown.