Діяльність Націонал-демократичної партії Німеччини та спроби визнати її антиконституційною (1998-2006 рр.) - Йовенко, А. (Схід, 2011)
У статті розглядається місце і роль Націонал-демократичної партії Німеччини (далі - НДПН) у німецькій політиці, реакція на діяльність НДПН державних органів влади та суспільства, перебіг та наслідки судової справи про заборону партії та розвиток відносин НДПН з іншими
правоекстремістськими партіями. The article deals with the place and role NPD in German politics, reaction to NPD activities of public authorities and society, progress and consequences of the proceedings on the Prohibition Party and the development of relations with other right parties.