Вплив інтеграційних прагнень України на її участь у міжнародній торгівлі сільськогосподарською продукцією - Волченко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Основними цілями здійснення даного дослідження є проведення аналізу міжнародної торгівлі продукцією агропромислового комплексу України у контексті євроінтеграційного спрямування зовнішньої політики держави.