Порівняльна оцінка віддалених результатів хірургічного та комбінованого методів лікування хворих на рак прямої кишки ІІ–ІІІ стадії - Максим’як, Г.І.; Смiрнов, Г.Ю.; Жильчук, В.Є.; Курушин, Г.П.; Чишкевич, Ю.В.; Денищук, О.В. (Онкологія, 2001)
Застосування комбінованого і комплексного методів у лікуванні хворих із злоякісними пухлинами прямої кишки, за даними 5-річної виживаності, має перевагу перед одним хірургічним лікуванням тільки при аденокарциномі, але не при колоїдному раку прямої кишки. Based on 5-year survival rates, combined and complex methods of rectal cancer treatment are shown to be more preferable than surgical treatment alone in adenocarcinomas but not in colloid carcinomas of the rectum.