Застосування оригінального протипухлинного препарату з групи алкілованих тіофосфамідом алкалоїдів чистотілу великого в лікуванні хворих зі злоякісними пухлинами голови та шиї - Ковальчук, В.М.; Тащієв, Р.К.; Потопальський, А.І. (Онкологія, 2001)
Проаналізовані результати клінічних випробувань оригінального протипухлинного препарату з групи алкілованих тіофосфамідом алкалоїдів чистотілу великого в складі комбінованої терапії хворих зі злоякісними пухлинами голови та шиї (рак губи, ротової порожнини, щитовидної залози). Проведено порівняння ефективності застосування дослідженого препарату та традиційної системної поліхіміотерапії. The paper discusses findings of а clinical trial of an original anti-cancer drug belonging to the group of alkaloids alkylled with thyophospamide extracted from Chelidonium majus in a combined treatment of head and neck cancer (cancers of the lip, cavum oris, and glandula thyroidea). The efficacy of the application of the drug under trial is compared to that of traditional systemic polychemotherapy.