Гордієнко Микола Олексійович (до шестидесятип’ятиріччя з дня народження) (Геотехническая механика, 2008)
18 квітня 2008 року виповнилося 65 років від дня народження Миколи Олексійовича Гордієнко – заслуженого економіста України, кандидата технічних наук, Академіка Академії інженерних наук України.