Глобальна виробнича інфраструктура в системі закономірностей світового господарства - Рибчук, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Глобальна виробнича інфраструктура, як категорія світового господарства органічно вписується в систему категорій, що характеризують сутнісні сторони інтернаціонального відтворювального процесу. Тому необхідно проаналізувати діалектичні взаємозв’язки міжнародної інфраструктури з адекватними законами та закономірностями розвитку і функціонування міжнародного виробництва.