Машинная добыча природного гипса на карьере - Усаченко, Б.М. (Геотехническая механика, 2009)
Викладені результати промислових досліджень машинної відбійки гіпса на кар’єрі. Results of the industrial studies of the machine cutting of gypsum on quarry are stated.