Несущая способность штрековых металлокрепей из спецпрофиля СВП - Кириченко, В.Я. (Геотехническая механика, 2009)
Викладені результати лабораторних досліджень штрекових металокріплень, та наведені їх деформаційно-силові характеристики. Results of laboratory research of driftic metal timbers are recounted and its deformative-force characteristic are given.