Приложимость методов неразрушающего контроля свойств неметаллических элементов охранных конструкций горных выработок - Прохорец, Л.В.; Головин, М.В. (Геотехническая механика, 2009)
В статті подана порівняльна характеристика методів неруйнівного контролю неметалевих матеріалів, які є частиною охоронних конструкцій гірничих виробок. Приведені переваги та недоліки існуючих методів. Розглянуті можливості використання цих методів та засобів контролю в шахтних умовах. In article the comparative characteristic of methods of not destroying control of nonmetallic materials which are a part of security designs of mountain developments is given. Positive and negative qualities of existing methods are given. Opportunities of use of these methods and means of the control over mine conditions are considered.