Водоугольное топливо – альтернатива природному газу и жидким нефтепродуктам - Круть, А.А. (Геотехническая механика, 2009)
Водовугільне паливо є екологічно чистим, ефективним замінником природного газу та
мазуту при використанні у великій та малій теплоенергетиці, а також суміжних галузях промисловості, як основне, так і допалювальне паливо. Coal-water fuel is an environmentally safe and efficient substitute of natural gas and fuel oil for combustion as the main and reburn fuel in heat power, electric utility and allied industries.