Приуроченность локальных скоплений горючих газов в угольных шахтах к разломам кристаллического фундамента - Канин, В.А.; Тараник, А.А.; Довбнич, М.М. (Геотехническая механика, 2010)
Розглянуті теоретичні та практичні передумови зв'язку зон міграції і скупчень горючих газів у вуглепородному масиві з особливостями геології кристалічного фундаменту і напруженого стану геологічного середовища. Theoretical and practical prerequisites for connection of migration zones and combustible gas accumulation in coal-rock mass with the features of crystalline basement geology and subsurface
stress state are considered.