Исследование микроструктуры угольного вещества - Скипочка, С.И.; Паламарчук, Т.А. (Геотехническая механика, 2010)
Приведено результати лабораторних досліджень мікроструктури вугільної речовини. The results of laboratory researches of microstructure of coal matter are resulted.