Оценка газоносности песчаников в горных выработках, с учетом показателей пористости и влажности - Шкуро, Л.Л.; Горбачева, Г.Н. (Геотехническая механика, 2010)
Встановлені кількісні критерії зміни пористості, вологості і ступеню заповнення пор газом, які пропонується враховувати при прогнозній оцінці газоносності пісковиків у вуглепородному масиві. Are presented the quantitative criteria of change porosity, humidity and degree of filling of pores to gas, which it is leted to take into account a gas-contain of sandstones in a coalroch array.