Фрактальность микроструктуры угля - Лукинов, В.В.; Барановский, В.И.; Пимоненко, Л.И.; Кузнецова, Л.Д. (Геотехническая механика, 2010)
Розглянуте вугілля різних пластів (марки Ж), яке було відібране з непорушених ділянок різних пластів шахт Донбасу. По чисельних характеристиках дисперсного складу і форми мікрочасток в діапазоні від 0-1000 мкм. проведений розрахунок фрактальної розмірності мікроструктури вугілля. Запропонована фрактальна модель мікроструктури вугілля. Coal, selected from unstrained zones of varied seams (Fat 60 als) frum Donbas mines, ware examene. Accoding to the computational characteristics of the dispersed composition and shaps of
micropartscles over the range 0 – 1000 m analyse of Fraktal dimension of the coal microstructure wasdone. Fraktal model of coal microstructure was offered.