Питання удосконалення правового регулювання відносин, пов’язаних із передачею в оренду державного майна - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
деякі
проблеми
адміністративно-правового
регулювання
відносин
пов’язаних
із передачею
в оренду
державного
майна.
Автор
торкається,
зокрема,
питань
амортизації
орендованого
майна,
його
балансоутримання,
необхідності
оформлення
акту
передачі
майна,
реєстрації права
оренди
тощо.
Зроблені
висновки
щодо
вдосконалення
правового
регулювання
в цій сфері. Рассматриваются
некоторые
проблемы
административно-правового
регулирования
отношений,
связанных
с передачей
в аренду
государственного
имущества.
Автор
касается,
в частности,
вопросов
амортизации
арендованного
имущества,
его балансодержания,
необходимости
оформления
акта
передачи
имущества,
регистрации
права
аренды.
Сделаны
выводы
и предложения
по усовершенствованию
правового
регулирования
в данной
сфере. Some problems of administrative legal regulation of relations connected with the leasing
of state property are discussed. The author deals, in particular, with questions of amortization
of the leased property, its balance keeping, the need for registration of leasing property act,
registration of the leasing right. The conclusions and proposals for improvement of legal
regulation in this area are made.