Функції заробітної плати та стан їх виконання в Україні - Малицька, І.Д. (Держава і право, 2011)
Здійснено
науково-теоретичне
дослідження
функцій заробітної
плати
як правової
категорії.
Проаналізовано
зміст кожної
функції, розширено
перелік
функцій заробітної
плати.
Показано,
як здійснюються
функції заробітної
плати
в умовах
сьогодення
в
Україні.
Зроблено
висновок,
що заробітна
плата
в Україні
починає
набувати
притаманних
їй рис, наближатися
до виконання
своїх функцій, хоча
цей процес
є довготривалим. Осуществлено
научно-теоретическое
исследование
функций
заработной
платы
как правовой
категории.
Проанализировано
содержание
каждой
функции,
расширенный
перечень
функций
заработной
платы.
Показано,
как осуществляются
функции
заработной
платы
в настоящих
условиях
в Украине.
Сделан
вывод,
что заработная
плата
в Украине
начинает
приобретать
присущих
ей черт, приближаться
к выполнению
своих
функций,
хотя
этот процесс
является
длительным. The article presents the research of the theoretical study of the functions of the salary as
a legal category. It was analyzed the content of each function, expanded the list of the functions
of the salary. It was shown how the functions of the salary are making in current state
conditions in Ukraine. The conclusion is that the salary in Ukraine begins to acquire the
features, which are inherent to it, comes near to the realization of its functions, although this
process is lengthy.