Місце публічних грошових фондів у фінансово-правових відносинах - Шухнін, А.С. (Держава і право, 2011)
Досліджується поняття
фінансових
правовідносин,
категорія
«фінансова
діяльність держави», поділ державних
фінансів на децентралізовані
й централізовані
в процесі
фінансової
діяльності
держави,
поняття
та особливості
публічних грошових
фондів. Исследуется
понятие
финансовых
правоотношений,
категория
«финансовая
деятельность
государства», деление
государственных
финансов
на децентрализованные
и централизованные
в процессе
финансовой
деятельности
государства,
понятия
и
особенности
публичных
финансовых
ресурсов. The author examines in the article the concept of financial legal relationships, category
«financial activity of the state», dividing of state finances on the decentralized and centralized
finances in the process of financial activity, the states concepts and features of public financial
resources.