Окремі концептуальні засади господарсько-правового регулювання саморегульованої діяльності - Суслова, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуто
проблему
формування
концептуальних
засад
господарсько-правового
регулювання
саморегульованої
діяльності
і відповідно саморегульованих
організацій
як
юридичних
осіб, з урахуванням
необхідної
їх юридичної
диференціації,
та врегулювання
умов діяльності. Рассмотрена
проблема
формирования
концептуальных
основ
хозяйственно-правового
регулирования
саморегулируемой
деятельности
и соответственно
саморегулируемых
организаций
как юридических
лиц, с учетом
необходимой
их юридической
дифференциации,
и урегулирования
условий
деятельности. We consider the problem of forming a framework of economic-regulation self-regulatory
activities and thus self-regulatory organizations as legal entities, but subject to legal differentiation,
and the settlement activity conditions