Науково-методологічні аспекти вдосконалення управлінсько-правових інструментів охорони природних ресурсів та реалізації права природокористування в аграрному секторі - Бейкун, А.Л. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
методологічні
передумови
належного
правового
впливу
на розвиток
аграрного
сектора
національної
економіки.
Зокрема,
приділено
увагу
організаційно-правовим
питанням
державного
регулювання
використання,
відтворення
та охорони
природних
ресурсів
в аграрному
секторі. Рассматриваются
методологические
предпосылки
надлежащего
правового
влияния
на развитие
аграрного
сектора
национальной
экономики.
В частности,
уделено
внимание
организационно-правовым
вопросам
государственного
регулирования
использования,
восстановления
и охраны
природных
ресурсов
в аграрном
секторе. The methodological preconditions of the appropriate legal influence on the development
of agricultural sector of national economy are suggested in the article. It’s paid attention to
the organizational and legal issues of the state regulation of usage, recreation and natural
resources defence in the agricultural sector.