Питання підвищення ефективності запобіжної діяльності судів щодо рецидивної злочинності молоді - Ліхолєтова, Ю.А. (Держава і право, 2011)
З урахуванням
завдань,
які стоять
перед
органами
правосуддя,
виділено
функції
суду
щодо
запобігання
рецидивній
злочинності
молоді
та проведено
їх аналіз. Зазначено
про необхідність
створення
в Україні
спеціалізованих
судів у справах
неповнолітніх. С учетом
заданий,
которые
стоят
перед
органами
правосудия,
выделены
функции
суда
относительно
предотвращения
рецидивной
преступности
молодежи
и проведен
их анализ.
Отмечена
необходимость
создания
в Украине
специализированных
судов
по
делам
несовершеннолетних. In the article, taking into account tasks which stand before the organs of justice, the functions
of court are selected in relation to prevention of recurrent criminality of young people
and their analysis is conducted. It is marked about the necessity of creation in Ukraine of the
specialized courts in matters of minor.