Особливості звільнення державних службовців - Бабенко, В.О. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано
поняття
«державного
службовця» за законодавством,
а також
звільнення
цієї категорії
працівників. Дослідженні основні
проблеми
звільнення
державних
службовців.
Розкрито
значимість
цієї проблеми
у системі
трудового
законодавства. Проанализированно
понятие
«государственного
служащего» в законодательстве,
а также
увольнение
этой категории
работников.
Исследованы
основные
проблемы
увольнения
государственных
служащих.
Раскрыта
значимость
данной
проблемы
в системе
трудового
законодательства. The concept of "civil servant" under the legislation, and also dismissal of this category of
workers is analysed. The basic problems of dismissal of civil servants are investigated. The
importance of this problem in system of the labour legislation is opened.