Гірниче підприємство як суб’єкт гірничо-правових відносин - Смовж, К.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
питання
статусу
гірничодобувних
підприємств, визначається
їх
місце та роль серед
суб’єктів гірничих
відносин,
досліджуються
актуальні
проблеми
правового
регулювання
діяльності
гірничих
підприємств. Рассматриваются
вопросы
статуса
горнодобывающих
предприятий,
определяется
их место
и роль среди
субъектов
горных
отношений,
исследуются
актуальные
проблемы
правового
регулирования
деятельности
горных
предприятий. The questions of status of mining enterprises are examined in the article, their location
and role among the subjects of mountain relations, the issues of the day of the legal adjusting
of activity of mining enterprises are probed.