Захист вітчизняного товаровиробника при здійсненні державних закупівель: зарубіжний досвід - Юдіцький, О.Л. (Держава і право, 2011)
Систематизовані
знання
щодо
зарубіжного
досвіду здійснення
захисту
вітчизняного
товаровиробника
при здійсненні державних
закупівель.
Проаналізовані
основні
елементи
протекціонізму
в США, Великобританії,
Швейцарії,
Італії, Ізраїлі. Висловлені
пропозиції
щодо
особливостей
впровадження
їх у вітчизняних
реаліях. Систематизированны
знания
относительно
зарубежного
опыта
реализации
защиты
отечественного
товаропроизводителя
при осуществлении
государственных
закупок.
Проанализированы
основные
элементы
протекционизма
в США, Великобритании,
Швейцарии,
Италии,
Израиле.
Сформулированы
предложения
относительно
особенностей
внедрения
их в отечественных
реалиях. In the articles systematized of knowledge in relation to foreign experience of realization
of defence of domestic commodity producer during realization of the public purchasing. An
analysis of basic elements of protectionism in the USA, Great Britain, Switzerland, Italy,
Israel. Suggestions are expressed in relation to the features of introduction of them in domestic
realities are detailed.