Встановлення причинового зв’язку в кримінальному праві: сучасний аспект - Беньківський, В.О. (Держава і право, 2011)
Стаття
присвячена
питанню
встановлення
причинового
зв’язку
з урахуванням
чинного
кримінального
законодавства
України,
відображення
у ньому
специфіки
окремих
злочинів. Статья
посвящается
решению
вопроса
установления
причинной
связи
с учетом
действующего
уголовного
законодательства,
отражения
в нем специфики
отдельных
преступлений. The article is devoted to the question of a ascertainment of causation with the consideration
of valid criminal legislation of Ukraine, reflection of the specificity of separate crimes
in it.