Висновок експерта в криміналістичних технологіях - Моїсєєв, О.М. (Держава і право, 2011)
Досліджується висновок
експерта
в аспекті
технологій
експертних
та технологій
слідчих. Встановлюються
умови
технологічності
цього
процесуального
документу.
Конкретизуються
критерії
та дії експерта
з забезпечення
процесуальних
вимог
при
складанні
висновку
за результатами
проведених
досліджень, та операції
з оцінки висновку
експерта
слідчим. Исследуется
заключение
эксперта
в аспекте
технологий
экспертных
и технологий
следственных.
Устанавливаются
условия
технологичности
этого
процессуального
документа.
Конкретизируются
критерии
и действия
эксперта
по обеспечению
процессуальных
требований
при составлении
заключения
по результатам
проведенных
исследований,
и операции
по оценке
заключения
эксперта
следователем. The expert's conclusion is investigated in the aspect of expertise technologies and investigation
technologies . The conditions for manufacturability of this procedural document are
established. The criteria and expert's actions providing the procedural requirements while
preparation of the report on the research results, and the operation on the assessment of the
expert conclusion by investigator are concretized.