Відповідальність за бюджетні правопорушення, допущені на першій стадії бюджетного процесу - Дічкова, О.В. (Держава і право, 2011)
Розкриваються
питання
притягнення
до відповідальності
в разі здійснення
порушень
на першій стадії бюджетного
процесу,
проводиться
порівняння
понять
«бюджетне
правопорушення» та «порушення
бюджетного
законодавства», проводиться
аналіз елементів
бюджетного
правопорушення,
тощо. Раскрываются
вопросы
привлечения
к ответственности
в случае
осуществления
нарушений
на первой
стадии
бюджетного
процесса,
проводится
сравнение
понятий
«бюджетное
правонарушение» и «нарушение
бюджетного
законодательства», проводится
анализ
элементов
бюджетного
правонарушения,
и другое. The problematic issues of calling to account in case of committing an offence at the first
stage of the budget process have been indicated as well as the comparison of the terms "budgetary
violation" and "breach of budget legislation" has been drawn and the analysis of the
elements of the budgetary violation has been performed in this article etc.