Банківська інформація: концептуальні засади та пропозиції до нормативно-правової регламентації - Селезньова, О.М. (Держава і право, 2011)
Досліджено
правову
природу
банківської інформації;
аналізуються
її суб’єкти й
об’єкти, а також
обґрунтовується
необхідність
розробки
та прийняття
відповідного
закону. Исследовано
правовую
природу
банковской
информации;
анализируются
ее субъекты
и объекты,
а также
обосновывается
необходимость
разработки
и принятия
соответственного
закона. The article is devoted study of the legal nature of bancing information, discussed of subjects
and objects of bancing information, justified by the need to legislate a mentioned law.