Проблеми правового регулювання та державного контролю за діяльністю учасників ринку цінних паперів України - Бєлікова, О.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються
особливості
правового
регулювання
ринку
цінних паперів
в сучасних
умовах,
здійснено
класифікацію
правопорушень,
що здійснюються
на ринку
цінних
паперів,
визначено
напрями
державного
регулювання
ринку
цінних паперів. Исследуются
особенности
правового
регулирования
рынка
ценных
бумаг
в современных
условиях,
дается
классификация
правонарушений,
которые
осуществляются
на рынке
ценных
бумаг,
определены
направления
государственного
регулирования
рынка
ценных
бумаг. The author probes in the article the features of the legal regulation of the equities market
in modern terms, points classification of offences which are carried out at the equities market,
offers the directions of equities market government control.