Технічні комітети зі стандартизації як суб’єкти адміністративно-правового регулювання в Україні - Починок, К.Б. (Держава і право, 2011)
Розглянуто
становлення
та розвиток
системи
національних
технічних комітетів
(ТК) стандартизації,
стан їх нормативного
забезпечення,
основні
принципи
та процедури
їх створення. Рассмотрены
становление
и развитие
системы
национальных
технических
комитетов
(ТК) стандартизации,
состояние
их нормативного
обеспечения,
основные
принципы
и процедуры
их создания. The Considered formation and development of the system national technical committee
(TC) to standardizations, condition their normative provision, the cardinal principles and
procedures of their creation.