Проблеми функціонування органів суддівського самоврядування у сфері адміністративно-правового забезпечення діяльності судів загальної юрисдикції - Ігонін, Р.В. (Держава і право, 2011)
Розглядається
система
органів
суддівського
самоврядування.
Виокремлюються
системні
ознаки
органів
суддівського
самоврядування.
Досліджуються
окремі
системні
проблеми
діяльності
органів
суддівського
самоврядування
у сфері адміністративно-правового
забезпечення
функціонування
системи
судів загальної
юрисдикції. Рассматривается
система
органов
судейского
самоуправления.
Выделяются
системные
признаки
органов
судейского
самоуправления.
Исследуются
отдельные
системные
проблемы
деятельности
органов
судейского
самоуправления
в сфере
административно-правового
обеспечения
функционирования
системы
судов
общей
юрисдикции. In this article the system of judicial self-government іs considered. The system signs of
judicial self-government have been singled out. Some of the systemic problems of the judicial
self-government in the field of administrative support of functioning of the courts of general
jurisdiction is analyzed.