Організація взаємодії слідчих та оперативних служб ОВС при розкритті й розслідуванні злочинів, пов’язаних із викраденням людей - Злагода, О.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується проблема
організації
взаємодії слідчих та оперативних
служб при
розкритті
та розслідуванні
злочинів,
пов’язаних
з викраденням
людей. Исследуется
проблема
организации
взаимодействия
следователей
и оперативных
служб при раскрытии
и расследовании
преступлений,
связанных
с похищением
людей. The problem of the organization of interoperability of inspectors and operative services
at disclosing and investigation of the crimes connected with kidnapping.