Окремі питання умов патентоздатності корисної моделі - Батова, В.О. (Держава і право, 2011)
Аналізуються
умови
патентоздатності
корисних
моделей,
випадки
проведення
експертизи
на відповідність корисної
моделі
умовам
патентоздатності,
а також
питання
визнання
патенту
на корисну
модель
недійсним внаслідок невідповідності корисної
моделі
умовам
патентоздатності. Анализируются
условия
патентоспособности
полезных
моделей,
случаи
проведения
экспертизы
на соответствие
полезной
модели
условиям
патентоспособности,
а также
вопросы
признания
патента
на полезную
модель
недействительным
по причине
несоответствия
полезной
модели
условиям
патентоспособности. The article discovers the utility model patentability criteria, the cases when a substantive
examination should be provided, as well as some issues of utility model invalidation due to
lack of appropriate patentability criteria.