Аналіз стану активів банківської системи України - Друзін, Р.В.; Кузьменчук, Д.С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассмотрены вопросы сбалансированности роста активов, что особенно актуально в связи с отставанием роста регулятивного капитала от роста активов в последнее время. В исследованиях мы использовали кластерную выборку. У статті розглянуті питання збалансованості росту активів, що особливо актуально у зв'язку з відставанням росту регулятивного капітала від росту активів в останній час. В дослідженнях ми використовували кластерну виборку. The article deals with the questions of balancing assets increase, that is especially actual connecting with the gap of growth of regulative capital from the growth of assets nowadays. In our investigations we used a method of clustered selection.